De kracht van magneten

Waarom een natuurwet niet combineren met stijl? Deze inspiratie komt voort uit onze producten. Omdat elk van de onvergelijkbare sieraden ten minste één kostbare neodymiummagneet bevat. Sommige zelfs meer.

Jij draagt de sieraden. De sieraden dragen jou.

Meer gemak. Meer geluk. Meer energie. Magnetische sieraden openen een nieuwe levensstijl voor de drager. In een look die net zo uniek is als de persoon die ze draagt.

The Power of Magnetism. The Art of ENERGETIX.

Altijd hoge kwaliteit: om onze kwaliteit te waarborgen gebruiken we de beste magneten op de markt. Met een zorgvuldige behandeling beloven we jou een levenslange houdbaarheid, met een verlies van 1 % in 100 jaar!

Wist je dat al?

De sterkte van een magnetisch veld wordt gemeten in Tesla of Gauss. Daarbij geldt: 1 Tesla = 10.000 Gauss. Ter vergelijking: onze normale standaardmagneten werken met 0,12 Tesla. Onze Power-magneten met > / = 0,18 Tesla.

GEEN MAGIE
En toch een wonder

Dat is magnetisme. Onze planeet is omgeven door een beschermend magnetisch veld. Het beschermt het aardoppervlak tegen storende zonnestormen. Zonder dit veld zou er geen leven zijn! De Nobelprijswinnaar in de natuurkunde, professor Werner Heisenberg, benadrukte: “De magnetische energie is de elementaire energie waarvan het hele leven van het organisme afhangt”.

Mysterieus gevoel

Een fascinerend voorbeeld van hoe het magnetische veld al het leven beïnvloedt, is de natuur. Trekvogels, haaien, walvissen en vele andere soorten gebruiken het voor ruimtelijke oriëntatie. Wat ons vaak onverklaarbaar lijkt, is een logische navigator voor de natuur.

ENERGETIX: Empower your Life!

Het aardmagnetisch veld heeft al sinds millennia ervoor gezorgd dat de magnetische velden in het organisme optimaal functioneren. Maar deze kracht neemt in de loop van de evolutie steeds meer af. De waardevolle ENERGETIX permanente magneten zijn onbeperkt in hun kracht en ondersteunen je op elk moment.

KRACHT

Dragen:

De stijlvolle magneetsieraden zijn verkrijgbaar in allerlei varianten. Zodat je de magneetkracht in je oren, handen, pols, nek of voeten kunt laten stromen.

Welzijn:

Spa-Feeling met effect met de diverse wellnessproducten. Hier komen onze magneten in het spel als een gewrichtsbandage, een rustgevend kussen voor het hoofd en de nek, inlegzolen of zelfs als krachtveld in de waterkaraf.

Focussen:

Van subtiel tot intens: je kunt onze Body Magnets selectief gebruiken. Bijvoorbeeld de MagnetClip of de prachtige MagnetHeart op je kleding, de MagnetPebble of de massagetool.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op deze site, bent u akkoord met onze privacy voorwaarden.  Privacy voorwaarden