Onze bekroonde Sleep Suit Bag verandert met ritsen van een slaapzak in een pak met benen. De ideale slaapoplossing voor een peuter en het meest geliefde slaappak van Australië voor de peuterjaren.

“Leggies” ofwel “met benen

De slimme rits van deze slaapzak bepaalt hoe de onderkant eruit ziet: met of zonder ‘beentjes’. Zo kun je je baby eerst in de kinderwagen of autostoeltje met gordel vervoeren en later bij thuiskomst bijvoorbeeld weer naar wens ‘omritsen’ naar slaapzak. Je kleintje kan natuurlijk ook gewoon ‘met beentjes’ door blijven slapen. Is je kind al wat groter en klimt hij al uit zijn bedje? Dan zijn ‘beentjes’ zeker veiliger om in rond te lopen dan al schuifelend van de trap af proberen te komen.
En: op de voetzolen zit anti-slip zodat lopende kleintjes goede grip hebben.

×

Winkelmand