Categorieën

Versie 2020.06.30

  • In lijsten met producten is het mogelijk om zowel in grid modus als in lijst modus te werken. In de lijst modus krijgt de klant een korte beschrijving van het product.
  • Op het overzicht met producten, werd onder het product de naam van de winkel toegevoegd om de winkels meer in de kijker te plaatsen.
  • Met de optie ‘Categorieën’ verschijnt een hiërarchische lijst van productcategorieën met vermelding van het aantal producten per categorie. Klanten kunnen onmiddellijk naar de door hen geselecteerde categorie gaan.
  • Specifieke sidebar per type product (bijvoorbeeld: Wijnen, Honden leibanden, Koffie, …). Hierdoor kunnen klanten gemakkelijker je producten selecteren en terugvinden, en dus ook kopen. Meer specifieke sidebars zijn op komst.
  • In een lijst van producten kan een klant met de optie ‘Quick View’ heel snel een product bekijken met een beperkt aantal gegevens en eventueel kopen. Voor meer informatie moet hij nog steeds de volledige productfiche consulteren.
  • Wanneer een klant bij een product naar beneden scrolt, krijgt hij een banner om hem eraan te herinneren dat hij het product kan kopen en waar hij eenvoudig het product in zijn winkelwagentje kan plaatsen. Studies hebben uitgewezen dat dit 5% meer conversie geeft.
  • Nieuwe support pagina voor winkels om hen gemakkelijker informatie te laten opzoeken.