De kracht van magnetische energie

Innerlijke kracht

Magnetische energie

Magnetisme op aarde

Magnetisme is een oerkracht die aan de basis van gezondheid staat. Cellen worden geordend door magnetisme. De kleinste bouwstenen van het leven – atomen en moleculen – zijn micro magneetjes met een pluspool en een minpool, te vergelijken met de polen van de aarde. Omdat alles is opgebouwd uit atomen en moleculen, wordt elke structuur bepaald door magnetisme.

De magnetische kracht van de aarde is echter, mede door toedoen van de mens, aan het afnemen (zelfs met een mogelijke shift van de polen tot gevolg). M.a.w. het standaard magnetisme van de aarde is niet meer toereikend voor een optimale gezondheid van de mens, waardoor klachten kunnen ontstaan van allerlei aard! Ons goed aarden of gronden wordt ook steeds moeilijker…

Magnetisme in de Geschiedenis

Het omgekeerde blijkt echter ook het geval: magnetisme kan gericht worden ingezet voor genezing. Er zijn duizenden jaren oude aanwijzingen gevonden dat magneten in China, Japan, India en Egypte werden gebruikt om te genezen. Beschrijvingen van magneettherapie zijn ook gevonden in de werken van filosofen als Aristoteles, Plato en Homerus. Zij schreven onder meer over toepassingen tegen verlammingen, reumatische aandoeningen en gezwollen gewrichten. Cleopatra zou een magnetisch amulet op haar voorhoofd hebben gedragen om jong te blijven.

There is no life without magnetism. Because magnetic energy upon which the entire life of the organism depends.

Nobelprijswinnaar fysica 1932

Head of Sales , Intel

Koper in de juwelen

De permanente magneten geïntegreerd in de juwelen van Energetix behouden hun kracht als ze correct worden behandeld en die quasi onbeperkt. In enkele van deze producten is als extra koper verwerkt. Koper is ontstekingsremmend, goed voor de gewrichten en heeft een positieve invloed op onze hormoonhuishouding.

Deze producten worden u hier aangeboden via Innerlijke Kracht. Indien u wenst, test ik gratis uit welk product voor u aangewezen is.

Shopping Cart