Categorieën

Beveiliging betalingen

Ons betaalsysteem is gecontroleerd door een PCI-gecertificeerde auditor en is gecertificeerd volgens PCI Service Provider Level 1. Dit is het strengste certificatie niveau dat beschikbaar is in de betaalsector. Om dit te bereiken, maken we gebruik van de beste beveiligingstools en -praktijken om een hoog niveau van beveiliging bij shoppla.eu te behouden.

Versleuteling van gevoelige gegevens en communicatie

Alle kaartnummers zijn versleuteld met AES-256. Decoderingssleutels worden op afzonderlijke machines opgeslagen. Geen van de interne servers en daemons van de betaalservers kan kaartnummers in leesbare tekst verkrijgen. In de plaats daarvan kunnen ze gewoon vragen dat kaarten op een statische witte lijst naar een serviceprovider worden gestuurd. De infrastructuur van het betaalsysteem voor het opslaan, decoderen en verzenden van kaartnummers wordt uitgevoerd in een aparte hosting infrastructuur en deelt geen inloggegevens met de primaire services van het betaalsysteem (API, website, enz.).

Shopping Cart