Categorieën

Welke gegevens heb ik nodig om mijn producten op het platform te plaatsen?

Voor elk artikel dat je wil plaatsen in je winkel, heb je een code nodig, een foto van het product (ook meerdere foto’s zijn mogelijk) en een prijs. Verder is het aangewezen om een korte beschrijving te hebben. Een uitgebreide beschrijving kan, en is zeker een pluspunt, net zoals ook het vermelden van alle eigenschappen een pluspunt is. Ook de afmetingen en het gewicht zijn belangrijk om de verzendkosten automatisch te kunnen uitrekenen. Je kan je producten toevoegen aan één of meer productcategorieën waartoe je product behoort. En tot slot is het ook mogelijk om je online voorraad automatisch bij te houden.

Let wel: hoe origineler je omschrijving, hoe meer kans je maakt dat je producten worden teruggevonden via zoekmachines.

Meer informatie:

Shopping Cart