Hoe kan ik een individueel product toevoegen?

Als je je winkel wil inrichten, wil je natuurlijk zo snel mogelijk producten invoeren. Het juist invoeren van de gegevens is belangrijk om succesvol te zijn. 

Je kan kiezen tussen het invoeren van elk product afzonderlijk of een lijst van producten tegelijkertijd op te laden. Deze laatste oplossing biedt je de mogelijkheid om veel tijd te winnen, en je kan je gegevens eenvoudig aanpassen in een spreadsheet zoals Exell.

Hoe ga je te werk?

  • Log in op het platform van shoppla.eu. Dit doe je door via het menu “VERKOPER” in de bovenste menubalk de selectie “DASHBOARD” te kiezen. Hiervoor heb je je login en paswoord nodig zoals door jou opgegeven bij de inschrijving op het platform.
  • De snelste manier van hieruit een product in te voeren, is om te klikken op de KUBUS rechts onderaan op het scherm.
  • Een andere mogelijkheid is om in de linker menukolom de optie “PRODUCTEN” te kiezen. In dit geval zie je alle producten in je winkel (die je eventueel kan aanpassen) en de optie “NIEUW ARTIKEL“. Ook hier kan je opteren om op de KUBUS te klikken, met hetzelfde resultaat.
Shopping Cart