Categorieën

Bestaat de winkel van je buurman nog binnen 5 jaar?

Bestaat de winkel van je buurman nog binnen 5 jaar?

In 2018 daalde de verkoop in modewinkels met 4,6%. Het totaal aantal detail winkels daalde zelfs met meer dan 15% de voorbije 10 jaar. In totaal sloten in die periode meer dan 2.220 kleding- en modewinkels hun deuren.*

Tijdens dezelfde periode steeg de verkoop via webshops met 14,8% en die via multichannels zelfs met 26%. Maar dit lijkt enkel weggelegd voor grote ketens die voldoende middelen hebben om een online shop te maken en veel geld uit te geven aan marketing.

Is een online shop enkel weggelegd voor grote ketens die voldoende middelen hebben om een online shop te maken en veel geld uit te geven aan marketing? Of kan jij hier ook goedkoop van genieten? Wat ga jij doen voor je winkel 

shoppla.eu is het nieuwe online platform dat verschillend is van alle andere platformen: het zet je als winkelier centraal en doet je winkel verder groeien.

DOE JE OOK MEE MET ?

Shopping Cart